Tyrkisk Yoghurt i laktosefri utgave

Tyrkisk Laktosefri yoghurt er mild og har en behagelig syre og kremet konsistens. Det gjør den til en god allround-yoghurt som kan brukes til alt.

Tyrkisk yoghurt (også i laktosefri udgave) er et godt alternativ til fetere produkter som rømme, creme fraiche og majones. Bytt ut og nyt den friske smaken. Syren gjør også at yoghurten passer godt til alle retter som er litt syrlige, som for eksempel tomatbaserte gryteretter. I søtt selskap gir yoghurtens friske smak også en herlig kontrast.

Deilig til frokost og mellommåltid, som den er eller med bær og frukt. Perfekt for alle typer dressinger, kalde sauser og desserter. Vil du ha et saftig og holdbart brød når du baker, kan du erstatte smør og væske helt eller delvis med tyrkisk yoghurt. Bruk den også i matlaging der du kan varme den men ikke koke yoghurten.

Du kan koke Salakis tyrkiske yoghurt uten at den skiller seg om du først rører den ut med litt maizena. Litt ekstra jobb, men overkommelig for å oppnå et godt resultat.

Ingredienser

Høypasteurisert melk, høypasteurisert fløte, yoghurtkultur, laktaseenzym.

 

Fås i 500 g

Næringsverdi / 100 g:

Energi 528 KJ/129 kcal
Fett 10 g
hvorav mettet fett 6,6 g
Karbohydrat 5,1 g
hvorav sukkerarter 5,1 g
Protein 4,2 g
Salt 0,13 g