Om konkurransen

Du deltar i konkurransen på vår Facebook-side.  Last opp et bilde av en rett du har brukt Salakis yoghurt i under konkurranseinnlegget. Skriv også et par ord om retten din. Du kan kun delta i konkurransen én gang.

Deltakelsen er ikke kjøpsbetinget. Konkurransen avsluttes tirsdag den 12. juni 2018 kl. 23.59, og vi trekker vinneren ved loddtrekning blant alle som har lastet opp et bilde. Vi kontakter vinneren ved hjelp av opplysningene vi har tilgjengelige på Facebook. Vi har erfart at det kan være vanskelig å få kontakt med vinnerne. Derfor skriver vi vinnerens navn som kommentar på innlegget på Facebook, men også i et separat innlegg. Hold derfor selv øye med Facebook-siden vår i dagene etter den 12. juni 2018. Hvis vinneren ikke svarer innen 48 timer, forbeholder vi oss retten til å finne en ny vinner.

Konkurransen leveres av Lactalis Scandinavia, og den er ikke opprettet, sponset, administrert av eller assosiert med Facebook Inc.

 

Om premien

Premien er et gavekort på 10.000 NOK hos et reisebyrå, og beløpet er øremerket til en tur til Middelhavsområdet. Premien kan ikke byttes mot kontanter. Vinneren gir automatisk sitt samtykke til å sende 3–4 bilder eller videoer fra sin reise til Middelhavsområdet, og gir Lactalis Scandinavia rettighetene til å dele disse på Salakis’ Facebook-side.

 

Hvem kan delta?

Du må ha fylt 18 år senest i april 2018 for å kunne delta. Ansatte hos Lactalis Scandinavia kan ikke delta i konkurransen.

Vi bruker utelukkende opplysningene dine i forbindelse med denne konkurransen, og de vil ikke bli gitt videre til tredjeparter. Vi sletter data fra vår e-postkorrespondanse med vinneren ett år etter at konkurransen er avsluttet.

Spørsmål vedrørende konkurransen kan sendes på e-post til info@lactalis.no.

 

Besøk vår Facebook-side