Grillet brød med avocado, estragon og ansjoskrem

4 personer
Grillet-brød-med-avokado,-estragon-og-ansjoscreme_Lindahls2119 Grillet-brød-med-avokado,-estragon-og-ansjoscreme_Lindahls2119
Det du skal bruke
4 skiver godt hvetebrød
Olivenolje
Havsalt
2 stk avocado
1 økologisk sitron
½ bunt estragon
Salt og pepper
2 ss Salakis tyrkisk yoghurt
1 ts akasiehonning
5 ansjosfileter
Våre produkter
Det du skal lage

Drypp brødskivene med olivenolje og grill dem i en varm grillpanne til de får et flott grillmønster og blir helt sprø. Dryss dem med litt havsalt tilslutt.

Del avokadoene, og fjern stein og skall, skjær avocadoene i skiver. Bland sammen hakket estragon, sitronsaft og sitronskall. Hell det over avokadoen og smak til med salt og pepper.

Ansjoskrem

Bland sammen yoghurt, honning, finhakket ansjons, olivenolje, sitronsaft, sitronskall, salt og pepper. Rør godt. La kremen stå i 5-10 min., og smak den til med litt ekstra ansjos og sitronsaft om nødvendig. Anrett avocado på de ristende brødskivene, legg på en skje med ansjoskrem på toppen. Velbekomme.