Del kyllingen i 2. Rør sammen yoghurt, sennep, olivenolje, chili, finrevet sitronskall, sitronsaft og hakket rosmarin. Smør kyllingen inn på begge sider med marinaden. La den ligge og trekke et par timer i kjøleskapet. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingen på grillen og grill den i ca. 15-20 min. på hver side til den blir gyllen og sprø. Skjær kyllingen i mindre biter før servering. Server den sammen med en god grønn salat vendt i «mormordressing» og sprø sitronpoteter.
Sprø sitronpoteter
Skjær potetene i båter, bland dem med hvitløk, rosmarin, timian og olivenolje. Krydre med salt og pepper. Ha alt i en ildfast form, dryss over polenta og legg på sitron i skiver. Stek potetene i en forvarmet ovn, ved 220 grader i ca. 45 min.
Salat
Rør godt sammen alle ingrediensene til mormordressingen, og la den stå i 10 min.
Del salathodene i 4, skyll dem i kaldt vann, og slyng dem tørre i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle (hvis det er vann på salaten, vil dressingen ikke henge fast). Like før servering vendes salaten med dressingen, krydres med salt og pepper og krutongene blandes inn.