Mazarin med eple, kanel og sitron, med yoghurthonningkrem

4 personer
Mazarin_med_æble_og_kanel Mazarin_med_æble_og_kanel
Det du skal bruke
150 g mykt smør

150 g sukker

150 g marsipan

150 g egg

2-3 ss mel

1 sitron
2-3 epler
1 ss sukker

1 ss kanel

5 dl Salakis gresk yoghurt 

3-4 ss melis

Våre produkter
Det du skal lage

Rør smør, sukker og marsipan sammen til en myk masse, tilsett egg, litt av gangen, til du får en jevn kakemasse. Vend mel og finrevet sitronskall ned i massen og bland godt. Smør en springform med litt smør og legg kakemassen i formen..

Skjær eplene ut i tynne skiver og dryss dem med litt sukker og kanel, og fordel det på toppen av kakemassen.

Sett kaken i ovnen og stek den på 170º i 30-35 min., til den har fått en flott gyllen overflate og er fast i midten. Ta kaken ut av ovnen og avkjøl den før den skjæres i biter og serveres.

Kaken kan også bakes dagen før, da den holder godt på ”fuktigheten og friskheten”

Yoghurtkrem med sitron og honning

Rør sammen yoghurt, finrevet skall og saft fra sitron og melis til en glatt krem, smak. til med litt ekstra melis og sitronskall. Server dette til den lune kaken