Spisskål med yoghurt, dill og sort pepper

4 personer
Spidskal-med-yoghurt,-dild,-sort-peber-og-oliven_Lindahls2126 Spidskal-med-yoghurt,-dild,-sort-peber-og-oliven_Lindahls2126
Det du skal bruke
1 spisskål
2 dl Salakis tyrkisk yoghurt
2 ss olivenolje
3 ss epleeddik
1 ts akasiehonning
Havsalt
Sort pepper
1 liten bunt dill
Våre produkter
Det du skal lage

Ta bort de ytterste kålbladene, del spisskålen i 2 og skyll den i kaldt vann. Legg den i en sil og la den renne godt av seg. Snitt spisskålen i litt grove stykker og legg dem i en skål.

Rør sammen yoghurt, olivenolje, eddik, honning, salt, pepper og hakket dill.

Vend spisskål med dressing og anrett det hele i en skål eller på et fat.

Server den som en selvstendig rett eller som tilbehør til stekt eller grillet fisk og kjøtt.