Tyrkisk Yoghurt 10%

Tyrkisk yoghurt med 10% fett er en mild yoghurt med en behagelig syre og en deilig kremet konsistens. En deilig all-round yoghurt.

Tyrkisk yoghurt 10 % fett er et godt alternativ til fetere produkter som rømme, creme fraiche og majones.

Tyrkisk yoghurt har en fin syre, som gir en deilig frisk smak. Syren gjør også at yoghurten passer godt til retter som er litt syrlige, for eksempel tomatbaserte gryteretter. I søtt selskap gir yoghurtens friske smak også en herlig kontrast.

Yoghurten kan brukes til nesten alt:

  • Deilig til frokost og som mellommåltid, enten som den er, eller med bær og frukt.
  • Perfekt til alle typer dressinger, kalde sauser og desserter.
  • Gir et saftig og holdbart brød når du baker, hvis du erstatte rsmør og væske helt eller delvis med tyrkisk yoghurt.
  • Bruk den også i varme retter men da må du ikke koke den. Rør den inn like før servering.

 

Du kan koke Salakis tyrkiske yoghurt uten at den skiller seg om du først rører den ut med litt maizena. Litt ekstra jobb, men overkommelig for å oppnå et godt resultat.

Ingredienser

Høypasteurisert melk
høypasteurisert fløte
yoghurtkultur

 

Fås i 500 g, 1 kg og 5 kg.

Næringsverdi / 100 g:

Energi 528 kJ/129 kcal
Fett 10 g
hvorav mettet fett 6,6 g
Karbohydrat 5,1 g
hvorav sukkerarter 5,1 g
Protein 4,2 g
Salt 0,13 g

Laktose: 4,8 g

Tyrkisk Lettyoghurt 3,5% 

Tyrkisk yoghurt med kun 3,5 % fett og stadig med en god smag.

Denne lettyoghurt har en mild smag med en behagelig syre og kremet konsistens.

Fantastisk til frokost og mellommåltid, som den er eller med bær og frukt. Perfekt til kalde sauser, kremer, desserter, baking og til matlagning der du varmer men ikke koker yoghurten.

Ingredienser:

Høypasteurisert melk, høypasteurisert fløte, yoghurtkultur.

 

Fås i 1 kg

Næringsverdi / 100 g:

Energi 291 KJ/70 kcal
Fett 3,5 g
hvorav mettet fett 2,3 g
Karbohydrat 5,5 g
hvorav sukkerarter 5,5 g
Protein 4 g
Salt 0,13 g

Laktose: 5,2 g

Tyrkisk Yoghurt 0%

Fettfri, rik på proteiner og laktosefri. Så kort kan Salakis Tyrkisk Yoghurt 0% beskrives.

Tyrkisk yoghurt 0% har en mild, syrlig smak og en kremet konsistens. I tillegg til å ha et lavt fettinnhold, er yoghurten også rik på proteiner og er laktosefri. Bruksmuligheterne er mange. Spis yoghurten som et lett mellommåltid, eller bruk den i dressinger, kalde sauser, til baking og i desserter. Produktet egner seg også til frokost som det er eller i smoothies.

Ingredienser:

Høypasteurisert melk, yoghurtkultur, laktaseenzym.

 

Fås i 500 g

Næringsverdi / 100g:

Energi: 250 kJ/60 kcal
Fett: 0 g
hvorav mettet fett: 0 g
Karbohydrat: 3,3 g
Hvorav sukkerarter: 3,3 g
Protein: 11 g
Salt: 0,1 g

LAKTOSEFRI

 

Tyrkisk Yoghurt i laktosefri utgave

Tyrkisk Laktosefri yoghurt er mild og har en behagelig syre og kremet konsistens. Det gjør den til en god allround-yoghurt som kan brukes til alt.

Tyrkisk yoghurt (også i laktosefri udgave) er et godt alternativ til fetere produkter som rømme, creme fraiche og majones. Bytt ut og nyt den friske smaken. Syren gjør også at yoghurten passer godt til alle retter som er litt syrlige, som for eksempel tomatbaserte gryteretter. I søtt selskap gir yoghurtens friske smak også en herlig kontrast.

Deilig til frokost og mellommåltid, som den er eller med bær og frukt. Perfekt for alle typer dressinger, kalde sauser og desserter. Vil du ha et saftig og holdbart brød når du baker, kan du erstatte smør og væske helt eller delvis med tyrkisk yoghurt. Bruk den også i matlaging der du kan varme den men ikke koke yoghurten.

Du kan koke Salakis tyrkiske yoghurt uten at den skiller seg om du først rører den ut med litt maizena. Litt ekstra jobb, men overkommelig for å oppnå et godt resultat.

Ingredienser

Høypasteurisert melk, høypasteurisert fløte, yoghurtkultur, laktaseenzym.

 

Fås i 500 g

Næringsverdi / 100 g:

Energi 528 KJ/129 kcal
Fett 10 g
hvorav mettet fett 6,6 g
Karbohydrat 5,1 g
hvorav sukkerarter 5,1 g
Protein 4,2 g
Salt 0,13 g