Hell brødrasp og melk i en skål og la raspen suge melken til seg.
Rør karbonadedeig med salt, pepper, egg, hakket mynte, hakkede pinjekjerner, spisskummen, chili og sitronskall.
Hell til slutt rasp og melk i farsen, og rør godt rundt slik at farsen blir jevn og fast. Sett farsen i kjøleskapet i 20 min slik at den trekker og setter seg.
Form farsen til 12-16 kjøttboller
Stek kjøttbollene i ca. 30 sek. på alle sider på en varm panne slik at de blir flotte og gylne og fortsatt er saftige i midten.
Server kjøttbollene med bønnene.
Bønner vendt i yoghurtdressing
Rens bønnene og skyll dem i kaldt vann.
Kok bønnene i lettsaltet vann, 1-2 min. alt etter størrelse. Bønnene skal være møre, men fortsatt med litt hard kjerne.
Tøm av kokende vann og skylle direkte i kaldt vann så kokingen stopper.
Hell bønnene i en sil og la dem dryppe godt av seg.
Rør godt sammen yoghurt, finrevet skall og saft fra sitron, honning, revet muskat, salt og pepper og hakket persille til en dressing.
Vend bønnene i dressingen før servering og dryss med sorte sesamfrø på toppen.
Server til kjøttbollene.