Finhakk chilien og ha den i en skål sammen med yoghurt, honning, revet sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Rør det hele godt sammen, og la det stå i 5-10 min. før servering.
Posjert egg
Kok opp en kjele med 1l vann, 1 ts salt og 3 ss eddik. Del eggene i hver sin kopp, sjekk og fjern evntuelle skallrester.
Bruk en skje til å lage en liten virvel i vannet, som er på kokepunktet, og hell egget forsiktig ned midt i kjelen. Posjer (kok) egget i 2-3 min., ta egget opp med en hullsleiv, og legg det direkte over i en skål med kaldt vann slik at kokingen stopper. Posjer resten av eggene på samme måte.
Rist rugbrødene i brødrister, til de er sprø og gyllende. Legg rugbrødet på en tallerkenen. Anrett lagvis med posjert egg, cherrytomater, chilikrem og et dryss med finrevet parmesan på toppen. Pynt med basilikum.